- -
UPV
UPVX
-

Sobre UPV[X]

Amb aquesta plataforma, la Universitat Politècnica de València aposta per facilitar l’accés a la formació de qualitat des de tots els racons del món, i així contribueix a estendre aquest nou format d’ensenyament a l’educació bàsicament en castellà.

La nostra intenció és aprofitar les economies d’escala d’Internet perquè els nostres professors puguen fer arribar l’ensenyament universitari a desenes de milers d’estudiants.


Els nostres cursos

Els cursos d’UPVX estan dissenyats per a ajudar-vos a dominar la matèria, i per tal que treballeu de forma independent i al vostre ritme.

Per això s’estructuren en unitats en què els conceptes estan clarament independitzats. Dins de cada unitat hi ha una lliçó per concepte, que consisteix en un vídeo que normalment dura entre 3 i 12 minuts, i una pregunta de reforç al final per a fixar els conceptes.

En acabar cada unitat, hi ha un examen tipus test que us permet comprovar l’evolució del procés d’aprenentatge i que suposa un percentatge determinat per a l’avaluació final. Així teniu una realimentació freqüent del vostre progrés, que us permet controlar el procés d’aprenentatge.

En acabar el curs, teniu accés a un examen final per a avaluar si heu assolit els objectius d’aprenentatge. Si ho heu superat tot, s’expedeix una acreditació digital sense validesa acadèmica. Si no ho heu superat tot, no hi ha cap problema, podeu repassar els continguts i tornar a intentar-ho, o quedar-vos amb el que heu après, que és el que importa realment.

Els cursos inclouen també un fòrum de debat moderat pel professor, en què els alumnes poden expressar dubtes sobre el curs i comentar aquelles coses que els semblen interessants, i que per això enriqueixen l’experiència del curs. En aquest fòrum teniu accés a una comunitat en línia d’internautes interessats en el mateix que vosaltres i que aprendran al vostre costat.

Esperem sincerament que gaudiu dels nostres cursos i que aprengueu amb nosaltres.

Voleu més informació sobre la plataforma? Visualitzeu aquest vídeo:Contacte

Per a contactar amb nosaltres, visiteu la nostra pàgina de contacte-